T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / CİHANBEYLİ - Cihanbeyli Karabağ Hatipoğlu Ömer Akarsel Çok Programlı Lisesi

Ara

Maksat Fikirleri Paylaşmak Münazara Yarışmasında özveriyle katılan öğrencilerimizi tebrik ederim.

Kas

Atatürk' ü Saygı ve özlemle anıyoruz

Cumhuriyet Bayramımızın 96.Yıl Dönümü

Karabağ Hatipoğlu Ömer Akarsel Ortaokulu

Ekm

Biyoloji Öğretmeni Soner BIYIK Tütün ve Madde Bağımlılığı ile mücadele konusunda eğitim vermiştir.

May

Semineri gerçekleştiren çok değerli öğretmenim Şerife UYANIK ve sevgili annelerimize teşekkür ederim.

May

Milli Mücadelenin 100.Yılını gururla anarken hazırlamış olduğumuz "19 Mayıs Sokağı" etkinliğinde emeği geçen Tarih Öğretmeni Şerife UYANIK ve Grafik Öğrencisi Bengisu GÜLBAHÇE´ ye, çok değerli öğrencilerime teşekkür ederim..

May

Jandarma Komutanlığı tarafından "Genel Trafik Kuralları" hakkında seminer verildi.Bilgilendirme için teşekkür ederiz..

May

Beden Eğitimi Öğretmeni Şerife PEKCAN tarafından okul bünyesinde Voleybol Turnuvası düzenlenmiştir.

May

Kırım Kongo Kaamalı Ateşi bilgilendirme semineri Biyoloji Öğretmeni Çağrı SÖĞÜT tarafından verilmiştir.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mücahid GÖKTAŞ tarafından sunulmuştur.

Mrt

Çok değerli öğretmen arkadaşlarıma,çok değerli öğrencilerim ve desteğini esirgemeyen velilerime teşekkür ederim...

Mrt

Programı hazırlayan Tarih öğretmeni Şerife UYANIK´a teşekkür ederim.

Ara

Sokak Hayvanlarına kötü muamalenin önlenmesi için verilen eğitim faaliyetinde görev alan Veteriner Hekim Rüveyde GÜLBAHÇE ye, öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk idare kadro öğretmen ve öğrencileriyle okulumuzda anıldı.